Superfitt egészséges táplálkozás testépítés

FŐOLDAL BIZTONSÁGI ŐRZÉS SUPERFITT

A fehérjetartalom előnyei és hátrányai

Előnyök

A magas fehérjetartalmú étrendben valójában fogyhat, miközben más előnyöket élvez.

Nem vagy éhes, a fehérjék fokozzák és meghosszabbítják a jóllakottság érzését. Az ételek széles választéka közül választhat, az íze nem szenved. Akár pizzát vagy szendvicset is készíthet, ha azok megfelelő ételeket tartalmaznak.
Alkalmas azok számára is, akik nem tudják vagy nem akarják növelni a fizikai aktivitást. A megnövekedett fehérjebevitel védi az izomtömeget. Meg fogja tanulni, hogy egészséges ételeket fogyasszon rendszeresen, és eleget igyon - ezeket az elveket egész életében alkalmazni fogja.

Hátrányok

A fehérjék és más makrotápanyagok ideális napi bevitelének meghatározása a fogyáshoz nem könnyű - sok tényezőtől függ, például nemtől, kortól, etnikai hovatartozástól, energiaigénytől, életmódtól vagy a jelenlegi étrendtől. Ezért az étrendet szakembernek kell felügyelnie. A ketózis állapotát kellemetlen tünetek kísérhetik, például: Fejfájás
Ingerlékenység
Hányinger
A verejték és a száj kellemetlen szaga
Álmatlanság

Viszonylag magasabb ár. Az éttermi étkezéshez képest ezek azonban normális, inkább előnyösebb árak. Ráadásul nem kell sehova sem mennie. Nem alkalmas bizonyos csoportok számára - nagyon elhízott gyermekek, terhes nők, szoptató anyák és krónikus betegek (orvoshoz szükséges konzultáció szükséges). Fokozott terhelés a testen - különösen a korai szakaszban, a szakértők nyugodtabb rendszert javasolnak.

Kockázat

A fegyelem megsértése
A ketózis fenntartása és ezáltal a fogyás érdekében szigorúan ellenőriznie kell a szénhidrátbevitelt . Egy fehér kifli vagy egy sör megállíthatja az egész folyamatot. Az újraindítás akár 3 napot is igénybe vehet.

Jojo-effektus Ha az étrend minden lépését megsértik vagy nem tartják be, különösen az utolsó, úgynevezett stabilizációs szakasz sietségét, fennáll a jo-jo hatás veszélye.

Terhelje a veséket és más szerveket A diéta során, a szakértők azt javasolják egy nyugodt rendszer, különösen az első szakaszban, amikor a szervezet hozzászokik, és már szinte nincs szénhidrátok állnak rendelkezésre. A megnövekedett folyadékbevitel (kb. 2-3 liter víz)

+36 70 621 5000 - d.zsolt.x5@gmail.com