Vagyonvédelem biztonsági őrzés Security

KEZDŐLAP BIZTONSÁGI ŐRZÉS

VAGYONVÉDELEM, MINT FŐ SZOLGÁLTATÁSUNK

A General Safety Vagyonvédelmi Bt. 2003 óta az egyik legnagyobb vállalat Budapest és körzetében a kereskedelmi biztonsági szolgáltatások területén.

Cégünk professzionális megközelítésének és technikai felszereltségének köszönhetően erős pozícióval rendelkezik a piacon. A General Safety ambíciói és céljai magasak. Az egyik célunk az, hogy a piac vezető biztonsági ügynöksége legyünk, példaképként szolgáljunk mások számára.

A MI MEGKÖZELÍTÉSÜNK

Az ügyfeleket egyedileg közelítjük meg. Meghallgatjuk azokat az igényeket, amelyek alapján egy úgynevezett biztonsági audit kidolgozásával konstruktív biztonsági megoldást javasolunk.
Értékeink és a tevékenységi terület sajátosságainak szellemében két fő alapelvre épülünk:
Tiszteletben tartjuk a kötelező követelmények szintjét, amelyet a magyarországi jogszabályok rögzítenek A "piaci mechanizmus íratlan kereteinek" szellemében garantáljuk, hogy szolgáltatásaink megfelelnek az ügyfelek igényeinek, és ugyanakkor megfelelnek az általánosan alkalmazandó jogi normáknak.

ŐRZÉS KAPCSOLATOK

A kapcsolatok kulcsfontosságúak számunkra. Nyitottak vagyunk és minden tevékenységünket befejezzük. Nem zárkózunk el a felelősség alól, és mindig készek vagyunk megoldani az Ön biztonságát Magyarország egész területén.

+36 70 621 5000 - info@generalsafety.hu


Rotter Trans Vagyonvédelem Budapest SEO Budpaesti Ügyvéd Sport